Moderní trendy v oblasti tvorby internetových prezentací firem - Vrba, Zdeněk; Jelínek, Jiří, 1966-; Dráb, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Práce mapuje současné trendy ve tvorbě webových prezentací firem
Vedoucí práce: Jiří Jelínek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: webové prezentace; Drupal (software); management [obor dipl. práce]; diplomové práce; web presentations; Drupal (software); master's theses