Analýza zadluženosti státu v ČR od r. 1993 v kontextu reformy veřejných financí - Podzimek, Václav; Peková, Jitka, 1946-; Musil, Martin, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2008)
Cílem diplomové práce je analýza dosavadního vývoje veřejných financí a zadluženosti státu od roku 1993
Vedoucí práce: Jitka Peková
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: veřejné finance; rozpočtová politika; veřejný dluh; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; public finance; budgetary policy; public debts; master's theses