Vysoké školy v regionech - Hrabánková, Petra; Krbová, Jana, 1962-; Čejp, Vlastimil; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Význam vysokých škol pro rozvoj regionů, možné přínosy a rizika. V rámci práce bude v úvodní kapitole popsán současný stav českého vysokého školství. Po určení metodiky výzkumu bude analyzován vztah vysokých škol k regionům a popsány možné formy spolupráce. V rámci šetření bude posouzena úroveň spolupráce vysokých škol a podniků v Královéhradeckém kraji, na základě získaných výsledků budou definovány problematické oblasti spolupráce a navržena opatření pro další efektivní spolupráci
Vedoucí práce: Jana Krbová
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: vysoké školy; regionální rozvoj; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; universities and colleges; regional development; master's theses