Možnosti oceňování majetku v účetnictví podniku a vliv zvolených metod na vypovídací schopnost účetních výkazů - Matoušková, Petra; Zmrhalová, Alena, 1947-; Pevná, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Teoreticko-metodologická část: oceňování majetku, charakteristika dlouhodobého majetku, účetních výkazů a mezinárodních standardů účetního výkaznictví. Aplikační část: problematika dlouhodobého majetku v Madetě a.s., způsoby oceńování dlouhodobého majetku ve firmě a vliv těchto metod na vypovídací schopnost účetních výkazů, konkrétní příklad výpočtu odpisů majetku a dopad jednotlivých způsobů odpisování na vypovídací schopnost účetních výkazů firmy
Vedoucí práce: Alena Zmrhalová
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: oceňování majetku; investiční majetek; odložená daň z příjmů; účetní standardy; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; valuation; capital assets; deferred income tax; accounting standards; master's theses