Racionalizace systému skladování ve vybrané firmě - Chovancová, Markéta (2008)
Práce se zabývá skladovacím systémem hotových výrobků v konkrétní firmě. S pomocí dostupné literatury se zaměřuje na výchozí situaci ve firmě, popisuje současný stav způsobu uskladnění a prodeje konkrétních výrobků a navrhuje řešení pro optimalizaci. Záměrem práce je změna současného systému tak, aby došlo k ostranění skladování u externí firmy, zjednodušení a snížení manipulace s hotovými výrobky, převedení expedice výrobků přímo do závodu a dosažení celkového zefektivnění současného stavu skladování a expedice hotových výrobků konečnému zákazníkovi v konkrétní firmě.