Zhodnocení personálních činností ve firmě Protool s.r.o. - Trnka, Milan (2008)
Popis personálních činností ve firmě Protool s.r.o., které jsou zkoumány vnitřním auditem personálch činností. Těchto 10 personálních procesů je detailně rozebráno a jsou zde navrhnuty možnosti, jak současný stav vylepšit nebo se alespoň příbližit k optimu. Na závěr jsou fakta přehledně seřazeny do tabulky a jednotlivé personální činnosti jsou ohodnoceny na bodovací škále od 1 do 5.