Zhodnocení personálních činností ve firmě Protool s.r.o. - Trnka, Milan; Kovář, František, 1940-; Benda, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Popis personálních činností ve firmě Protool s.r.o., které jsou zkoumány vnitřním auditem personálch činností. Těchto 10 personálních procesů je detailně rozebráno a jsou zde navrhnuty možnosti, jak současný stav vylepšit nebo se alespoň příbližit k optimu. Na závěr jsou fakta přehledně seřazeny do tabulky a jednotlivé personální činnosti jsou ohodnoceny na bodovací škále od 1 do 5.
Vedoucí práce: František Kovář
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: personální management; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; personnel management; master's theses