Strategická analýza DHL Express - Šajbidorová, Eva; Kovář, František, 1940-; Salačová, Iva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Analýza okolí, analýza vnitřních zdrojů a schopností podniku a SWOT analýza společnosti DHL Express. Divize DHL, její produkty a hlavní konkurenti.
Vedoucí práce: František Kovář
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: strategický management; konkurenceschopnost; management [obor dipl. práce]; strategická analýza; diplomové práce; strategic planning; competitiveness; master's theses