Vnitropodnikové směrnice v účetnictví firmy Petrův zdar, Rybářství, Nové Hrady - Faustová, Kateřina; Stejskalová, Irena, 1957-; Trčka, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Analýza současných vnitropodnikových směrnic a návrh nové úpravy
Vedoucí práce: Irena Stejskalová
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví; vnitropodnikové směrnice; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; accounting; corporate regulations; master's theses