Optimalizace zásobování výrobní haly ve vybraném podniku - Tuscherová, Helena (2008)
Cílem práce je narvhnout způsob fyzického zásobování výrobní haly a přizpůsobit tak logistický proces standardům vybrané firmy. Popis a zhodnocení současného stavu zásobování výrobní haly vybrané firmy. Aplikace principů štíhlé logistiky ve výrobní hale ve zkoumaném podniku. Analýza zjištěných problémů v procesu zásobování výrobní haly ve vybraném podniku. Návrh nápravných opatření pro odstranění vytipovaných problémů.