Optimalizace zásobování výrobní haly ve vybraném podniku - Tuscherová, Helena; Lukšů, Vladimír; Šafránek, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Cílem práce je narvhnout způsob fyzického zásobování výrobní haly a přizpůsobit tak logistický proces standardům vybrané firmy. Popis a zhodnocení současného stavu zásobování výrobní haly vybrané firmy. Aplikace principů štíhlé logistiky ve výrobní hale ve zkoumaném podniku. Analýza zjištěných problémů v procesu zásobování výrobní haly ve vybraném podniku. Návrh nápravných opatření pro odstranění vytipovaných problémů.
Vedoucí práce: Vladimír Lukšů
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podnikový management; výrobní management; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; industrial management; production management; master's theses