Koncepce zvyšování kvalifikace pracovníků silniční přepravy - Méryová, Eva; Kovář, František, 1940-; Hluska, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Diplomová práce je z oblasti silniční přepravy nebezpečných látek a věcí a zabývá se koncepcí zvyšování kvalifikace pracovníků silniční přepravy s aplikací na vybranou dopravní firmu. Teoretická část obsahuje východiska Dohody ADR, praktická část aplikaci na firmu Petschl Transporte (Česko) s.r.o. a analýzu koncepce zvyšování kvalifikace pracovníků, podílejících se na tomto druhu přepravy v dané firmě. Součástí práce jsou i návrhy na opatření.
Vedoucí práce: František Kovář
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: přeprava nebezpečného nákladu; bezpečnost práce; školicí organizace; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; transportation of hazardous substances; occupational safety; training organizations; master's theses