Management podniku a daně - Hromek, Tomáš; Dvořák, Jiří; Nováček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Daňová zátěž a vliv na rozhodování managementu, vliv případných změn daňového systému na konkurenceschopnost podniku a na rozhodovací procesy, v praktické části aplikace na podnikatelský subjekt. Optimalizace daňové povinnosti u fyzické osoby, přechod na podnikání právnické osoby, důsledky daňové reformy v roce 2008 pro podnikatele, srovnání všech modelových situací a následné doporučení.
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: daň z příjmů fyzických osob; daň z příjmů právnických osob; podnikový management; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; personal income tax; corporation tax; industrial management; master's theses