Počítačová kriminalita - Vyhnálek, Aleš (2007)
Diplomová práce charakterizuje nejzávažnější druhy počítačové kriminality, ekonomicky vyčísluje napáchané škody, uvádí konkrétní příklady z praxe a prognózu možného směru jejího vývoje v budoucnosti. Práce také obsahuje legislativní úpravu jednotlivých druhů počítačové kriminality a možné způsoby obrany proti ní. Na závěr tato práce monitoruje povědomí studentů Fakulty managementu v Jindřichově Hradci Vysoké školy ekonomické v Praze o problematice počítačové kriminality prostřednictvím online dotazníku a tyto výsledky jsou interpretovány pomocí grafů.