Systém zdravotní péče ve Švédsku - Staňková, Kamila; Lešetický, Ondřej; Hloušek, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Práce pojednává o systému švédského zdravotnictvi z hlediska struktury,lidských zdrojů, financování a efektivity. Některé faktory jsou jsou komparovány se systémem českým. Cílem práce je nastínit výhody a nevýhoddy obou systémů.
Vedoucí práce: Ondřej Lešetický
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: zdravotnické systémy; ekonomika zdravotnictví; Česko; Švédsko; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; health service systems; medical economics; Czechia; Sweden; master's theses