Analýza stavu a pohybu pracovníků GPN s.r.o. - Šálková, Michaela; Kovář, František, 1940-; Šimek, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Pracovní síla je rozhodujícím výrobním faktorem a úroveň jejího řízení rozhoduje o tom, do jaké míry bude podnik prosperovat. Při analýzách stavu pracovníků se zaměřujeme na čtyři typy struktury: demografickou, ekonomickou, sociální a prostorovou. Pro potřeby moderního personálního řízení je třeba analyzovat též formy pohybu pracovníků, a to pohyb pracovníků do organizace, uvnitř organizace a z organizace. Zdrojem potřebných informací jsou především data tradiční personální evidence.
Vedoucí práce: František Kovář
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: personální management; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; personnel management; master's theses