Zdravý životní styl - Donát, Lukáš (2008)
Diplomová práce se zabývá životním stylem a jeho vlivem na nejčastější civilizační choroby. V dalších částech je vypracován dotazník na téma: Zdravý životní styl. Z tohoto dotazníku vychází výsledky, které potvrzují nebo vyvrací hypotézy řečené v průběhu práce.