Zdravý životní styl - Donát, Lukáš; Střítecký, Rudolf, 1946-2018; Šraierová, Dana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Diplomová práce se zabývá životním stylem a jeho vlivem na nejčastější civilizační choroby. V dalších částech je vypracován dotazník na téma: Zdravý životní styl. Z tohoto dotazníku vychází výsledky, které potvrzují nebo vyvrací hypotézy řečené v průběhu práce.
Vedoucí práce: Rudolf Střítecký
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: zdravý životní styl; civilizační nemoci; management [obor dipl. práce]; Grossmanův model; diplomové práce; healthy lifestyle; civilization diseases; master's theses