Podnikatelský záměr - Vašíček, Vít; Pirožek, Petr, 1971-; Vojáček, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Podnikatelský záměr je důležitým dokumentem, na jehož základě se společnost může lépe rozhodnout, zda plánovaný projekt uskuteční. Samotným záměrem je koupě a modernizace tenisového areálu. Aby bylo možné rozhodnout o přijetí nebo zamítnutí projektu, je v úvodu praktické části provedena externí a interní analýza společnosti, doplněná o odhad poptávky. Na základě těchto závěrů je vypracována realistická varianta obchodního plánu, z které jsou pak vytvořeny výkazy potřebné k závěrečné finanční analýze a hodnocení podnikatelského záměru.
Vedoucí práce: Petr Pirožek
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: projektový management; marketingový výzkum; management [obor dipl. práce]; interní analýza; externí analýza; diplomové práce; project management; marketing research; master's theses