Mikroekonomické modely a jejich platnost - porovnání modelů s realitou - Hejkal, Filip (2007)
Cílem diplomové práce je popis vybraných modelů používaných v mikroekonomii a ověření jejich funkčnosti v reálných tržních situacích.