Mikroekonomické modely a jejich platnost - porovnání modelů s realitou - Hejkal, Filip; Bartošová, Jitka; Bína, Vladislav, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Cílem diplomové práce je popis vybraných modelů používaných v mikroekonomii a ověření jejich funkčnosti v reálných tržních situacích.
Vedoucí práce: Jitka Bartošová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mikroekonomie; matematické modelování; statistická analýza; regresní analýza; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; microeconomics; mathematical modeling; statistical analysis; regression analysis; master's theses