Ponuka a dopyt v poskytovaní zdravotníckych služieb v zdravotnom systéme v ČR - Neubauerová, Lucia; Střítecký, Rudolf, 1946-2018; Lešetický, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Práce seznamuje s fungováním zdravotnického systému v ČR
Vedoucí práce: Rudolf Střítecký
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: zdravotnické systémy; zdravotní péče; Česko; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; health service systems; health care; Czechia; master's theses