Marketingová strategie firmy Centropen a.s. - Pavlíková, Hana; Hesková, Marie, 1948-; Pavezová, Iveta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Charakteristika podniku Centropen. Analýza vnějšího prostředí. Marketingový výzkum zaměřený na dva různé cílové segmenty.Zmapování současné strategie firmy. Návrh zlepšení a strategií, které povedou k naplnění marketingových cílů.
Vedoucí práce: Marie Hesková
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: segmentace trhu; strategický marketing; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; market segmentation; strategic marketing; master's theses