Finanční analýza zdravotnického zařízení - Soudková, Lenka; Střítecký, Rudolf, 1946-2018; Lešetický, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Cílem práce je pomocí vybraných analýz provést analýzu fungování a financování daného zdravotnického zařízení.
Vedoucí práce: Rudolf Střítecký
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: ekonomika zdravotnictví; zdravotnická zařízení; prediktivní řízení; finanční analýza; management [obor dipl. práce]; poměrové ukazatele; diplomové práce; medical economics; health facilities; predictive control; financial analysis; master's theses