Rodinné podnikání ve vybraném regionu - Versichová, Lenka; Hesková, Marie, 1948-; Jelínková, Linda; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Teoretické aspekty rodinného podnikání. Analýza historických kořenů rodinného podnikání. Perspektivy rodinného podnikání v ČR. Řešení problematiky sporů v rodinných firmách. Výběr konkrétních firem v Západočeském regionu v kategorii rodinného podniku, formulace koncepce jejího rozvoje.
Vedoucí práce: Marie Hesková
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: rodinné podniky; konflikty; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; family business enterprises; conflicts; master's theses