Problematika řízení nákladů a výnosů ve zvolené firmě - Šenkýřová, Martina (2009)
Základní teoretická východiska řízení nákladů a výnosů. Stručná charakteristika podniku. Analýza základních a vedlejších procesů firmy, jejich popsání a návaznosti. Analýza nákladů a výnosů společnosti přímo vázaných na procesy firmy. Základní příprava na splnění ISO norem.