Problematika řízení nákladů a výnosů ve zvolené firmě - Šenkýřová, Martina; Šiška, Ladislav, 1976-; Nováková, Šárka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Základní teoretická východiska řízení nákladů a výnosů. Stručná charakteristika podniku. Analýza základních a vedlejších procesů firmy, jejich popsání a návaznosti. Analýza nákladů a výnosů společnosti přímo vázaných na procesy firmy. Základní příprava na splnění ISO norem.
Vedoucí práce: Ladislav Šiška
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: management [obor dipl. práce]; odměňování; diplomové práce; compensation; master's theses