Řízení zásob ve vybraném podniku - Štolbová, Karina; Lukšů, Vladimír; Truhlář, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Práce se zabývá řízením zásob surovin v konkrétním podniku. S pomocí dostupné literatury se zaměřuje na výchozí situaci ve firmě, popisuje současný systém řízení zásob surovin a navrhuje opatření na zlepšení v oblasti řízení zásob ve vybraném skladu surovin. Záměrem práce je změna současného systému tak, aby došlo k snížení průměrné fyzické zásoby a tím pádem ke snížení finančních prostředků vázaných v zásobách surovin. Východiskem práce je ABC analýza skladových položek provedená ve skladu surovin.
Vedoucí práce: Vladimír Lukšů
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: řízení zásob; logistika (management); management [obor dipl. práce]; diplomové práce; inventory control; business logistics; master's theses