Finanční udržitelnost dobrovolnického projektu - Venkrbcová, Martina; Sedláková, Jaroslava, 1972-; Kubát, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Práce se zabývá legislativním zázemím a finanční udržitelností dobrovolnických projektů v sociální oblasti. V úvodní části jsou definovány základní pojmy, které se týkají dobrovolnictví a sociálních služeb. Dále jsou popsány možnosti financování dobrovolnických programů. V praktické části je nastíněn rozpočet pro dobrovolnický projekt v Domově důchodců v Jindřichově Hradci. Následně jsou navrženy konkrétní možnosti financování tohoto projektu a model práce s dobrovolníky. Nedílnou součástí je dotazníkové šetření, které probíhalo mezi personálem a klienty Domova důchodců.
Vedoucí práce: Jaroslava Sedláková
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: sociální služby; dobrovolnictví; projektový management; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; social service; voluntarism; project management; master's theses