Web Usage Mining - Benkovská, Petra (2007)
Obecná charakteristika web miningu včetně popisu metod a postupů zahrnovaných pod tento pojem. Vztah k dalším oblastem (data mining, umělá inteligence, statistika, databáze, technologie internetu, management, atd.) Web usage mining - datové zdroje, metody předzpracování dat, popis analytických metod a nástrojů, interpretace výstupů, možné oblasti užití včetně příkladů. Návrh metody řešení, realizace a interpretace výstupů konkrétního úkolu založeného na využití výše popsaných metod web usage miningu.