Web Usage Mining - Benkovská, Petra; Jelínek, Jiří, 1966-; Soska, Ján; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Obecná charakteristika web miningu včetně popisu metod a postupů zahrnovaných pod tento pojem. Vztah k dalším oblastem (data mining, umělá inteligence, statistika, databáze, technologie internetu, management, atd.) Web usage mining - datové zdroje, metody předzpracování dat, popis analytických metod a nástrojů, interpretace výstupů, možné oblasti užití včetně příkladů. Návrh metody řešení, realizace a interpretace výstupů konkrétního úkolu založeného na využití výše popsaných metod web usage miningu.
Vedoucí práce: Jiří Jelínek
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: dolování dat; umělá inteligence; databáze; statistická analýza; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; data mining; artificial intelligence; databases; statistical analysis; master's theses