Zhodnocení personálních činností ve vybrané firmě - Radilová, Petra (2008)
Ve své diplomové práci jsem se věnovala personálním činnostem ve firmě Servant, a. s. . Tato firma poskytuje logistické služby. Nejdříve jsem charakterizovala tuto firmu, poté jsem analyzovala jednotlivé personální činnosti a dále nalezla problémy a navrhla návrhy pro zlepšení situace. Při zpracování diplomové práce jsem čerpala z odborné literatury, z interních dokumentů společnosti a z informací získaných z osobního rozhovoru s personální pracovnicí. Myslím si, že firma má jisté nedostatky v personálním řízení, ale celkově působí kladně.