Zhodnocení personálních činností ve vybrané firmě - Radilová, Petra; Ezrová, Hana, 1941-; Martínek, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Ve své diplomové práci jsem se věnovala personálním činnostem ve firmě Servant, a. s. . Tato firma poskytuje logistické služby. Nejdříve jsem charakterizovala tuto firmu, poté jsem analyzovala jednotlivé personální činnosti a dále nalezla problémy a navrhla návrhy pro zlepšení situace. Při zpracování diplomové práce jsem čerpala z odborné literatury, z interních dokumentů společnosti a z informací získaných z osobního rozhovoru s personální pracovnicí. Myslím si, že firma má jisté nedostatky v personálním řízení, ale celkově působí kladně.
Vedoucí práce: Hana Ezrová
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: personální management; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; personnel management; master's theses