Rozbor prvků marketingového mixu (produkt a cena) - Heralová, Jana (2009)
Cílem práce je zhodnotit marketingové nástroje ve firmě Medin a.s., Nové Město na Moravě se zaměřením na produkt a cenu, jejich současný stav a vývoj do budoucna .