Rozbor prvků marketingového mixu (produkt a cena) - Heralová, Jana; Kozlová, Taťána; Novotný, Bohumil; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Cílem práce je zhodnotit marketingové nástroje ve firmě Medin a.s., Nové Město na Moravě se zaměřením na produkt a cenu, jejich současný stav a vývoj do budoucna .
Vedoucí práce: Taťána Kozlová
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: marketing; ceny; management [obor dipl. práce]; marketingový mix; diplomové práce; marketing; prices; master's theses