Předpoklady pro cestovní ruch Javořické vrchoviny - Pekárková, Lucie; Musil, Martin, 1976-; Jaderná, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Práce se zabývá zhodnocením předpokladů pro cestovní ruch přírodního parku Javořická vrchovina a to na základě dvou přístupů - kvalitativního a podle J. Bíny. Na základě zjištěných předpokladů jsou následně navržena doporučení pro další rozvoj oblasti cestovním ruchem.
Vedoucí práce: Martin Musil
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: cestovní ruch; regionální rozvoj; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; tourism; regional development; master's theses