Strategická analýza podniku - Bucifalová, Veronika; Kovář, František, 1940-; Rousek, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
V diplomové práci je zpracována strategická analýza minulého vývoje a současné strategické pozice firmy ČEZ, a.s. Použity jsou analýzy PEST, 5F Porterův model, 4C, SWOT a analýza interních zdrojů podniku. Ná základě výsledků těchto analýz jsou formulovány závěry.
Vedoucí práce: František Kovář
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: strategický management; management [obor dipl. práce]; strategická analýza; diplomové práce; strategic planning; master's theses