Hodnotící metody a jejich využití pro hodnocení veřejných projektů - Šnajdrová, Jana; Musil, Martin, 1976-; Novák, Filip; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Diplomová práce se zabývá problematikou veřejného sektoru a veřejných výdajů, především hodnocením veřejných projektů. Popisuje metody a postupy v odborné literatuře doporučené pro hodnocení veřejných projektů. Analyzuje postupy hodnocení a výběru projektů dvou konkrétních operačních programů. Ukazuje pozitiva a negativa zvolených postupů a dává doporučení ke zlepšení efektivnosti výběru projektů.
Vedoucí práce: Martin Musil
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: veřejný sektor; projektový management; regionální politika; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; public sector; project management; regional policy; master's theses