Finanční analýza podniku Nestlé s.r.o. - Balous, Václav; Kopalová, Helena; Krause, Josef, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Zhodnocení finanční situace podniku Nestlé Česko s.r.o. z pohledu externisty. Pomocí finanční analýzy, rozvahy, výsledovky, cash flow.
Vedoucí práce: Helena Doláková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; analýza; bakalářské práce; analysis; bachelor's theses