Leasing - účetní a daňové aspekty - Gillová, Martina (2007)
Základní charakteristika leasingu. Možnosti účtování leasingových operací podle českých předpisů a dle Mezinárodních standardů účetního výkaznictví (IAS/IFRS). Analýza rozdílů v účtování. Zobrazení operací v účetních výkazech. Daňové aspekty operací