Leasing - účetní a daňové aspekty - Gillová, Martina; Zmrhalová, Alena, 1947-; Černovská, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Základní charakteristika leasingu. Možnosti účtování leasingových operací podle českých předpisů a dle Mezinárodních standardů účetního výkaznictví (IAS/IFRS). Analýza rozdílů v účtování. Zobrazení operací v účetních výkazech. Daňové aspekty operací
Vedoucí práce: Alena Zmrhalová
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: leasing; účetní standardy; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; leasing; accounting standards; master's theses