Cenotvorba léčiv v České republice - Tichá, Kamila (2009)
Cílem diplomové práce je shrnout činnosti související s cenotvorbou léčiv, popsat způsoby vstupu léčivého přípravku na trh v ČR, seznámit čtenáře s cenovou politikou léčivých přípravků na různých úrovních, formami cenových regulací a způsoby stanovení cen a úhrad. Práce poskytne informaci o postupech a problémech v cenové politice pohledem do současné praxe.