Cenotvorba léčiv v České republice - Tichá, Kamila; Lešetický, Ondřej; Hudec, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Cílem diplomové práce je shrnout činnosti související s cenotvorbou léčiv, popsat způsoby vstupu léčivého přípravku na trh v ČR, seznámit čtenáře s cenovou politikou léčivých přípravků na různých úrovních, formami cenových regulací a způsoby stanovení cen a úhrad. Práce poskytne informaci o postupech a problémech v cenové politice pohledem do současné praxe.
Vedoucí práce: Ondřej Lešetický
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: léčiva; trhy; kalkulace cen; management [obor dipl. práce]; regulace cen a úhrad; diplomové práce; pharmaceuticals; markets; pricing; master's theses