Finanční analýza společnosti T-mobile Czech Republic, a.s. - Schlindenbuch, Petr (2009)
Obsahem mé práce je finanční analýza společnosti T-Mobile Czech Republic, a.s. v letech 2003 až 2007. Cílem je z pozice externího uživatele posoudit finanční zdraví podniku na základě veřejně přístupných dat a ve vztahu k ostatním společnostem působícím v oboru telekomunikací.