Finanční analýza společnosti T-mobile Czech Republic, a.s. - Schlindenbuch, Petr; Vochozka, Marek, 1976-; Krause, Josef, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Obsahem mé práce je finanční analýza společnosti T-Mobile Czech Republic, a.s. v letech 2003 až 2007. Cílem je z pozice externího uživatele posoudit finanční zdraví podniku na základě veřejně přístupných dat a ve vztahu k ostatním společnostem působícím v oboru telekomunikací.
Vedoucí práce: Marek Vochozka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses