Strategické podnikatelské aktivity vybraného podniku - Drbohlavová, Eva (2009)
Práce se zaměřuje na strategickou analýzu vybraného podniku a její hodnotový řetězec a stanovení vize, poslání a strategických cílů podniku do budoucna