Strategické podnikatelské aktivity vybraného podniku - Drbohlavová, Eva; Pirožek, Petr, 1971-; Lazarová, Pavla; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Práce se zaměřuje na strategickou analýzu vybraného podniku a její hodnotový řetězec a stanovení vize, poslání a strategických cílů podniku do budoucna
Vedoucí práce: Petr Pirožek
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: strategický management; management [obor dipl. práce]; analýza SWOT; diplomové práce; strategic planning; master's theses