Porovnání internetových srovnávačů pojišťovnictví - Tuma, Jan (2022)
Účelem této bakalářské práce je porovnat online srovnávače pojištění. Hlavním cílem této bakalářské práce je podrobně prozkoumat poskytované pojistné produkty na tuzemském trhu pomocí online srovnávačů pojištění. Dále se práce zabývá uživatelským prostředím jednotlivých srovnávačů, množstvím osobních dat, které potřebují pro vyhotovení nabídky a porovnání tuzemského trhu s vybranými zahraničními trhy. Tato práce věnuje Pozornost převážně životnímu pojištění.