Porovnání internetových srovnávačů pojišťovnictví - Tuma, Jan; Budská, Petra; Tisová, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Účelem této bakalářské práce je porovnat online srovnávače pojištění. Hlavním cílem této bakalářské práce je podrobně prozkoumat poskytované pojistné produkty na tuzemském trhu pomocí online srovnávačů pojištění. Dále se práce zabývá uživatelským prostředím jednotlivých srovnávačů, množstvím osobních dat, které potřebují pro vyhotovení nabídky a porovnání tuzemského trhu s vybranými zahraničními trhy. Tato práce věnuje Pozornost převážně životnímu pojištění.
Vedoucí práce: Petra Budská
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses