Investiční analýza akcie společnosti Ryanair - Řežábek, Martin; Veselá, Jitka; Dongres, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Tato bakalářská práce se zabývá investiční analýzou společnosti Ryanair Holdings PLC. Cílem je na základě výstupů fundamentální a technické analýzy společnost ohodnotit a vyvodit investiční doporučení. Práce je rozdělena do dvou samostatných částí. První, fundamentální analýza, zkoumá společnost na globální, odvětvové a firemní úrovni a kromě rozboru kurzotvorných faktorů také kvantifikuje vnitřní hodnotu akcie. Druhá část se pomocí vybraných instrumentů technické analýzy pokouší predikovat budoucí vývoj akciového kurzu a vyvodit, zda je v současnosti vhodný čas pro nákup.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses